pátek 14. května 2010

Jak to má Dara Rolins se seznámením online?

Najít vážné seznámení online není snadná věc. Dara Rolins přišla proto s podporou nové seznamce láska je láska.com, která chce do českého internetového světa navrátit tradice a přinést příležitost pro lidi, kteří to se seznámením online myslí opravdu vážně.


Dara věří, že tato forma seznámení online může pomoci lidem najít svou spřízněnou duši a protože ví, že se jedná o seriozní záměr, spojila s tímto projektem své jméno.

Portál přichází s revoluční metodou seznámení online na bázi psychologických postupů. Pokud uživatelé využijí této možnosti, mají jednak příležitost na základě vyhodnocení svého individuálního testu lépe porozumět sami sobě, zároveň mají možnost seznámení s partnerem, který se k nim svými osobnostními charakteristikami nejvíce hodí. Vše online. Není na tom nic složitého, stačí vyplnit dotazník a pak už pomocí semaforků každý snadno vidí, s kým má v seznámení online zelenou - naopak komu svítí červená a bude lepší raději směřovat seznámení jiným směrem.


Kdo nevěří psychologii, může k seznámení online s vhodným protějškem použít legrační funkci nazvanou „láskomat“ a doufat, že mu při troše štěstí padne v seznámení jackpot.


Dara Rolins vzkazuje serveru www.laskajelaska.com: „Štěstí a láska přeje odvážným“! O seznámení online to platí dvojnásob!

Žádné komentáře:

Okomentovat