pátek 14. května 2010

Jak to má Helena Vondráčková s rande naslepo?

Seznámit se přes rande naslepo není snadná věc. Helena Vondráčková přišla proto s podporou nové seznamce láska je láska.com, která chce do českého internetového světa navrátit tradice a přinést příležitost pro lidi, kteří to se seznamováním formou rande naslepo myslí opravdu vážně. Online seznamování není o ničem jiném než o rande naslepo. Váš protějšek vám může poslat sebevíc fotografií, ale virtuální anonymita je zrádná a na rande jdete beztak naslepo. A na tomto tenkém ledě můžete oprávněně očekávat i řadu přešlapů naslepo...



Helena věří, že tato možnost zajímavého rande naslepo může pomoci lidem najít svou spřízněnou duši a protože ví, že se jedná o seriozní záměr, spojila s tímto projektem své jméno.

Portál přichází s revoluční metodou hledání vhodného protějšku pro rande naslepo na bázi psychologických postupů. Pokud uživatelé využijí této možnosti, mají jednak příležitost na základě vyhodnocení svého individuálního testu lépe porozumět sami sobě, zároveň mají možnost najít vhodného partnera pro rande naslepo, který se k nim svými osobnostními charakteristikami nejvíce hodí. Není na tom nic složitého, stačí vyplnit dotazník a pak už pomocí semaforků každý snadno vidí, s kým má zelenou a rande naslepo risknout - naopak komu svítí červená a bude lepší raději směřovat rande naslepo jiným směrem.

Kdo nevěří psychologii, může k hledání vhodného rande naslepo použít legrační funkci nazvanou „láskomat“ a doufat, že mu při troše štěstí padne jackpot a i naslepo to klapne.

Helena Vondráčková přeje serveru www.laskajelaska.com vše nejlepší! Láska je láska a rande je rande :)

2 komentáře:

  1. Dotazník je docela dobrá věc, člověk alepoň vidí, co daná osoba dělá. Já mám vyplněný seznamovací dotazník tady: www.seznamte.se, kdyby to chtěl někdo zkusit.

    OdpovědětVymazat
  2. Rande na slepo má své kouzlo, ale já bych raději věděla alespoň trochu do čeho jdu. Petra

    OdpovědětVymazat